Mini loco boekjes pdf

Community

Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Welkom Welkom in de webwinkel van Citotrainer Nederland. U vindt mini loco boekjes pdf allerlei educatieve producten.

Pdf-bestanden worden binnen 24 uur per e-mail verzonden. U mag deze bestanden zo vaak als nodig printen voor eigen gebruik of binnen uw instelling. Enkele oefentoetsen worden aangeboden als online oefenpakket. Dat wordt bij de betreffende producten vermeld. U ontvangt dan een inlognaam en wachtwoord. Deze producten betaalt u per exemplaar. Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro.

Wij leveren over de hele wereld. Andere betaalmethoden bieden we voor uw gemak ook aan. Privacybeleid: wij stellen uw gegevens nooit beschikbaar aan derden en gebruiken uw gegevens enkel en alleen om de gewenste producten te leveren. Over ons: Citotrainer Nederland is ingeschreven bij de KvK onder nummer 34265011. Oefenboek voor de Citotoetsen in groep 5 – Versie 3. Citotoetsen Begrijpend lezen in groep 5. Dit boekje is bedoeld voor kinderen in groep 6, die begrijpend lezen een moeilijk vak vinden.

Deze Citotrainer voor de bovenbouw van de basisschool bevat 10 teksten van verschillend niveau, met in totaal 66 vragen. 70 nieuwe opgaven om je voor te bereiden op Route 8. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. 336 opgaven met antwoorden, 121 bladzijden. Onze winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 9-17 uur, vrijdag van 9-12, zaterdag van 10-16. Real English – Let’s do it! Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.